Journalistiek werk

Carien Touwen is in te huren als freelance journalist en beschikbaar om auteurs en amateurschrijvers te ondersteunen bij hun schrijven.

Journalistiek:
Carien is beschikbaar voor de volgende opdrachten:

  • Interviews in het Nederlands of Engels, zowel op lokatie, telefonisch/Skype als via e-mail. Carien is gespecialiseerd in interviews met auteurs en andere personen uit de schrijfwereld, maar heeft daarnaast ook ruime ervaring met andere interviews.
  • Artikelen voor websites, tijdschriften en andere media.
  • Bedrijfspresentaties/promotionele artikelen.
  • Weblogs/ productreviews.
  • Persoonlijke columns over schrijven, lezen en uitgeven, maar ook over leven in Brussel of Zuid-Afrika en verschillen met Nederland.

Redactioneel:

  • Redactioneel nalopen van artikelen, persberichten, weblogs, cursussen en andere teksten. Hierbij kan gekozen worden voor uitsluitend redactie of redactie plus tekstsuggesties en verbeteringen om een tekst leesbaarder te maken.
  • Hulp bij het schrijven van persoonlijke en zakelijke brieven in Nederlands of Engels.

Carien werkt uitsluitend digitaal. Verhalen en artikelen worden in MS Word geredigeerd en iedere wijziging en suggestie zal ze met opmerkingen/track changes naast en in de tekst laten staan, zodat de schrijver een goed overzicht houdt en deze zelf kan verwerken.

CT lichtKostenplaatje
Journalistiek werk en bedrijfsartikelen gaan op uurbasis (45 Euro per uur) of vooraf overeengekomen totaalprijs. Reis- en telefoonkosten worden ook in rekening gebracht.Voor auteurs (particulieren) maakt ze een scherpe offerte op maat gebaseerd op de gewenste begeleiding en de lengte van het verhaal/ de roman. Zie hiervoor de pagina over literaire schrijfbegeleiding.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan via info @ carientouwen -punt- com