Winkel

1926verdwijningvanAC1926- De verdwijning van Agatha Christie december 2012
ISBN: 9789491074219. Prijs: 8,95 euro
Door het sluiten van uitgeverij Parelz is dit boek helaas niet meer verkrijgbaar via de boekhandel. Ik heb zelf nog enkele exemplaren op voorraad.

Wil je een exemplaar (al dan niet gesigneerd)? Stuur dan een mailtje naar bestel @carientouwen.com De kosten  zijn 8,95 euro per boek plus verzendkosten.

Agatha Christie (1890-1976) is een van de meest succesvolle misdaadauteurs aller tijden. Wat lang niet iedereen weet is dat deze Engelse schrijfster in december 1926 voor elf dagen van de aardbodem verdween. Haar auto en bontjas werden teruggevonden aan de rand van een weg vlakbij een meer.
Een grote zoekactie werd opgezet door publiek en politie. Pas elf dagen later werd de schrijfster teruggevonden in een luxe hotel in Harrogate. Ze claimde te lijden aan geheugenverlies. Het is nooit bekend geworden hoe en waar de ‘koningin van de misdaadverhalen’ deze elf dagen door heeft gebracht: een onderwerp dat tot de verbeelding van documentairemakers, filmmakers en schrijvers blijft spreken omdat er veel aanknopingspunten waren die lijken op elementen uit Christies eigen verhalen.

De auteurs
In dit boek staan vier verhalen over de verdwijning van Agatha Christie. Jean-Paul Colin, Peter Ronner, Carien Touwen en Johan van de Velde zijn ieder diep in deze verdachte geschiedenis gedoken en hebben de beschikbare feiten als uitgangspunt genomen. Het heeft geleid tot vier prachtige, totaal verschillende verklaringen voor deze elf dagen uit het leven van de beroemde Engelse schrijfster.

Inhoud
Voorwoord van Jean-Paul Colin
Demasqué – Jean-Paul Colin
Groeten uit Pau – Peter Ronner
Vermist – Carien Touwen
De onbekende schrijver -Johan van de Velde

Cover 21 december 201221 december 2012- Het aftellen is begonnen

Vulkaanuitbarstingen, tsunami’s, een nucleaire ramp, of misschien wel het einde der tijden… Wat staat onze aarde te wachten op 21 december 2012?
In ’21 december 2012 – Het aftellen is begonnen’ voorspellen twaalf auteurs op geheel eigen wijze wat deze dag ons gaat brengen. Hun boodschap ligt verscholen in een zinderend, beangstigend of aangrijpend verhaal. Aan elk verhaal liggen wetenschappelijke feiten of spirituele inzichten ten grondslag. Wie van de auteurs heeft het bij het rechte eind met betrekking tot de (apocalyptische) gebeurtenissen op 21 december?

Met bijdragen van: Roos Boum, Désirée Wassenaar, Carien Touwen, Marjan Brouwers, Christine Linneweever, Jean-Paul Colin, Marjet Maks, Henry de Hoon, Wendy Ebus, Suzanne Peters, Samantha Kraak en John Brosens. Allen geven zij een korte toelichting op hun verhaal.

Bestel hier het boek voor 15 Euro.
Download hier het e-boek voor 9,50 Euro.

 

LOSLOS
De liefde
Is er een onderwerp meer beschreven, meer bezongen, meer besproken dan de liefde?
Liefde kan gelukkig maken, maar ook dramatisch zijn of zelfs onmogelijk
LOS is vrijheid
De ultieme vorm van liefde is iets of iemand LOS kunnen laten
L.O.S. Lezers Ontmoeten Schrijvers
Emile Ratelband,Joost Zwagerman,Pater Helwig,Pam van Vliet,Leonie Linssen,Manon Albers,Bløf,Christine Pannebakker, Geert Kimpen,Carien Touwen,Ellen Boekelaar,Rhezlaine Joany,Anne Allée,Marleen Mutsaers,Els van den Hooff-van der Donk,Feite Hofman,Silvio Peters,Willem Jan van de Wetering,Maya,Frank Boeijen

 Bestel hier

Losse Draden

verhalenbundel, november 2006

Losse draden van Carien Touwen, twaalf om precies te zijn. Deze verhalenbundel bevat een zorgvuldig samengestelde selectie verhalen met gevarieerde thema’s in verschillende stijlen. De twaalf verhalen nemen je mee langs het heden en verleden, langs de harde werkelijkheid en magisch-realistische scenario’s. Het zijn verhalen waarbij je er als lezer nooit vanuit kan gaan dat ze niet echt gebeurd zijn. Duizel mee in de verwondering die ieder verhaal je laat beleven.
© Carien Touwen 2006
Uitgeverij Boekenbent
paperback, 162 pagina’s
prijs € 7,50  (stuur een mailtje naar bestel @ carientouwen.com, ik heb nog enkele van de laatste exemplaren.)