Interview Michael Berg

Een echte vrouw is alweer het derde boek van de in Frankrijk wonende auteur Michael Berg. Ook deze thriller heeft radiojournaliste Chantal Zwart als hoofdpersoon. Het verhaal begint met de tragische dood van de chef van Radio Limousin Populaire. Terwijl Chantal op onderzoek uitgaat en in het verleden van haar baas duikt, verandert er van alles bij het radiostation. Terwijl haar baan op het spel staat, komt Chantal terecht bij een mysterieuze verdwijning op het strenge jongensinternaat waar haar baas vroeger naartoe ging.

Ik sprak voor Ezzulia met de auteur net nadat hij weer terug was in de Limousin, na een bezoek aan Nederland. Lees het interview hier!

This entry was posted in interviews. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *