Feestdagenaanbieding

1926verdwijningvanACSpeciaal voor de komende feestdagen heb ik een leuke aanbieding bedacht. Als je nu via mij persoonlijk een (al dan niet gesigneerd) exemplaar van 1926 over de verdwijning van Agatha Christie bestelt, krijg je er gratis een exemplaar van mijn verhalenbundel Losse draden bij. De verzendkosten (NL: 3,00 euro en BE:3,35 euro) zijn voor jouw rekening. Afhalen in Brussel of omgeving Arnhem/Nijmegen kan ook op afspraak.

1926 kost slechts 8,95 euro.  Meer informatie over dit boek is hier te vinden.
Stuur me nu een mailtje op bestel -apenstaartje (ofwel @)-carientouwen.com met je bestelling en adresgegevens. Je krijgt van mij een bevestiging met het totaalbedrag en mijn bankgegevens retour. Na betaling stuur ik de boeken zo snel mogelijk naar je op.

lossedraden-kaft

 

This entry was posted in (in het) nieuws. Bookmark the permalink.

3 Responses to Feestdagenaanbieding

 1. Dennis Janssen says:

  Dag Carien, jouw vader heeft weer goed lobby werk gedaan. Ik wil graag de feestaanbieding bestellen. Lijkt me leuk om wat van je te lezen.
  Hartelijke groet,
  Dennis Janssen.

 2. Marco Verschoor says:

  Hoi Carien,

  ik zou graag een gesigneerd exemplaar van deze feestdagen aanbieding willen ontvangen. Ik hoor via jouw vader wel wanneer deze beschikbaar is.
  Groet Marco Verschoor

 3. Rietje Wind says:

  Dag Carien ik maak graag gebruik van jouw gesigneerde aanbieding. Wat goed van jou vader (neef van mij) om reclame voor jou business te maken.
  met vriendelijke groet
  Rietje Wind

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *