Einde uitgeverij Parelz en Azra Magazine

Uitgeverij Parelz, de enige uitgeverij die zich specialiseerde in korte verhalen en verhalenbundels, stopt er helaas mee. Zie het nieuwsbericht hieronder.
Vanaf 2016 zal ik verder schrijven aan mijn (langverwachte) roman. Echter, ik laat het korte verhaal niet in de steek en zal regelmatig nieuwe items plaatsen op mijn nieuwe website www.kortverhaal.info.

Op de website van Parelz is het volgende te lezen:
Tot onze spijt moeten wij melden dat uitgeverij Parelz zijn activiteiten per 1 januari 2016 zal stoppen en dat de uitgeverij zal worden opgeheven. Onze beslissing is gevoed door economische omstandigheden. Dit vinden wij heel erg jammer. We hoopten ieder jaar dat het tij zou keren, maar na zeven jaar waarin we keihard gewerkt hebben, kunnen we niet anders. We geloven nog steeds in het korte verhaal, daar zal nooit iets aan veranderen, maar kunnen het ons niet meer veroorloven om onze energie en financiële middelen in Parelz te blijven steken zonder daar zelf iets voor terug te zien.Concreet betekent dit dat er geen nieuwe nummers meer van Azra Magazine zullen verschijnen en dat onze verhalenbundels niet meer verkrijgbaar zullen zijn. Ook zullen de e-verhalen zeer binnenkort niet meer te verkrijgen zijn bij de diverse online boekwinkels. Het is op dit moment al niet meer mogelijk om zelf een verhalenbundel samen te stellen.
We willen jullie hierbij heel hartelijk bedanken voor het getoonde vertrouwen in ons en in het concept van uitgeverij Parelz en Azra Magazine en we hopen van harte dat jullie korte verhalen blijven lezen.

Carien Touwen en LeoArie Elsenaar

This entry was posted in (in het) nieuws, Azra Magazine, persoonlijk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *