Parelz bestaat vandaag 1 jaar!

Vandaag is het alweer een jaar geleden dat de website van Parelz officieel geopend werd. Vorig jaar op 2 september stonden we samen met een deel van onze auteurs en een groep belangstellenden in het Archeon in Alphen a/d Rijn, waar we het eerste Parelzboek uitreikten aan W.J. Maryson.
De tijd is zo snel voorbij gegaan dat we ons vandaag pas realiseerden wat voor mijlpaal we al bereikt hebben. Parelz bestaat 1 jaar en in dat jaar zijn er meer dan 70 verhalen van 30 auteurs in onze collectie gezet.
Op dit moment zijn we achter de schermen heel druk met de volgende stappen: nieuwe auteurs, nieuwe verhalen, nieuwe omslagen,  een nieuwe website en de eerste Parelz Exclusiefboeken; boeken met daarin de verhalen van slechts één Parelz-auteur. Lees hier meer over in de meest recente nieuwsbrief!

Wij hebben heel veel zin in dit komende jaar en hopen dat jullie genieten van onze steeds maar groeiende verhalencollectie en regelmatig terugkomen op www.parelz.eu !

Foto van Carien en Jacqueline Zirkzee genomen tijdens de opening van de Parelz-website in het Archeon, 2 september 2009

This entry was posted in (in het) nieuws, nieuwe blogs. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *