Interview met David Hewson

Britse thrillerauteur David Hewson blijft zijn oeuvre maar uitbreiden. Dit jaar verscheen in Nederland alweer het zevende deel in zijn serie over de Romeinse politierechercheur Nic Costa: Het masker van Dante. Het boek belooft een sinistere combinatie van Dantes Goddelijke komedie en Hitchcocks Vertigo en speelt zich in Rome en San Francisco af. De misdaadboeken rondom Nic Costa zijn inmiddels verschenen in meer dan twintig landen over de hele wereld. De serie groeit met een boek per jaar en is internationaal bekroond, meest recent met The American Library Association Award for Best Mystery of 2008 voor het zesde boek in de reeks, De Romeinse Lusthof.

Lees hier het interview dat ik met David Hewson had toen hij in Amsterdam was.

 

 

 

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *