Interview met Marcel van Driel over Superhelden.nl

Het thema van de Kinderboekenweek dit jaar is superhelden. Direct nadat kinderboekenschrijverMarcel van Driel hierover hoorde, borrelde er bij hem een waanzinnig plan op. Het resultaat mag er wezen want precies een maand voor de start van de Kinderboekenweek presenteerde hij een kinderboek en een bijbehorend computerspel met de naam Superhelden.nl. Het is een intrigerend en modern jeugdboek geworden, waarin kinderen die de game superhelden.nl uitspelen ‘als beloning’ worden ontvoerd om op het eiland Pala te worden opgeleid tot superheld. De hoogste tijd om Marcel van Driel eens flink te ondervragen.

Lees het interview dat ik met Marcel had op Ezzulia.

 

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *