Interview met Sophie Lucas

Sophie Lucas (pseudoniem,1985) debuteerde afgelopen maand met Reigers vlucht, een prachtige roman in oosterse sferen in de stijl van de film Crouching tiger, hidden dragon. Sophie creëerde voor Reigers vlucht twee keizerrijken die op de voet van oorlog staan. Prinses Mei Lin komt een complot op het spoor dat beide rijken bedreigt. Eindelijk kan de verwende prinses een rol van belang spelen, maar ze moet hiervoor alles opgeven wat ze liefheeft en zich verbinden met haar grootste vijand. Een bijzonder en origineel debuut dat nu al doet uitkijken naar haar volgende roman.

Lees nu op Ezzulia het interview dat ik had met Sophie Lucas.

 

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *