Interview met Suzanne Hazenberg

Suzanne Hazenberg is in het dagelijks leven scenarioschrijfster voor Goede tijden, slechte tijden, maar in haar hart voelt ze zich romanschrijver. Dit voorjaar verscheen Eet, een roman waarin ze het levenspad van drie mensen met totaal verschillende achtergronden op een vreselijke manier laat kruisen. Anouk is een studente met een obsessie voor gezond eten, Mercedes is een jong Columbiaans meisje dat in Nederland in de illegale prostitutie beland is en de Poolse Márek mist zijn voormalige beroep als ganzenhouder. Hun diverse achtergronden, stoornissen en trauma’s komen samen in een turbulent verhaal dat zich afspeelt in de Amsterdamse Pijp.

Lees het interview dat ik met Suzanne Hazenberg had nu op Ezzulia!

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *