Interview met Aefke ten Hagen

Aefke ten Hagen (1975) debuteerde in 2010 met de roman In naam van mijn vader. In september van dit jaar verscheen haar eerste thriller: Tijdens kantooruren. Een spannend boek dat zich afspeelt op een doodgewoon kantoor. Wanneer een collega onder werktijd om het leven komt, staan alle onderlinge verhoudingen op scherp. De recherche denkt aan een noodlottig ongeluk, maar gaandeweg het verhaal wordt dit steeds minder waarschijnlijk.

Aefke werkt zelf ook in een kantoortuin en maakte voor dit boek ruim gebruik van haar eigen ervaringen. Maar of het bij haar op kantoor ook zo spannend werd… Lees hier snel verder in dit openhartige interview dat Carien Touwen met de schrijfster had over haar tweede- of was het nou haar derde- boek?

 

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *