Nog drie recensies voor 21 december 2012

Nog 4 dagen te gaan. Ook zo benieuwd wat 21 december 2012 gaat brengen? 🙂
Op de websites Bookaholicacs en Leestafel zijn de afgelopen week goede recensies verschenen van de 21 december 2012 -Het aftellen is begonnen verhalenbundel. Annette Hulscher van Bookaholics: “Het boek is onderhoudend en afwisselend. Elk van de schrijvers heeft een eigen stijl en eigen ideeen over wat er wel of niet zal gebeuren. Een leuke toevoeging is dat de auteurs ook iets schrijven over wat ze zelf denken dat er gaat gebeuren. Sommigen heel nuchter en afwachtend, anderen overtuigde believers.”

Marjo van de Leestafel: “Stuk voor stuk goed leesbare verhalen, steeds vanuit een andere invalshoek, allemaal over een einde, gebaseerd op de voorspelling. Een einde als een catastrofe, of als een inzicht. Met persoonlijke gevolgen, voor een selecte groep, of misschien toch voor de hele wereld.
Het is zeker geen bangmakerij geworden waardoor je niet meer durft te gaan slapen, in het besef dat je niet voorbereid bent. Wel zetten enkele verhalen aan tot denken, en dat kan helemaal geen kwaad.”

Ook Lekker Lezen heeft aandacht aan dit actuele boek besteed: ” Doordat de verhalen relatief kort zijn, is “21 december 2012 – het aftellen is begonnen” een leuk boek voor op het nachtkastje. Leuk, elke avond tot het eind der wereld even Ă©Ă©n verhaaltje voor het slapen gaan.”

Wil je verder lezen over dit onderwerp? Op deze website kun je een verzameling van artikelen vinden over ‘doomsday’.

This entry was posted in (in het) nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *