Interview met Anne Nicolai

Eind vorige maand debuteerde Anne Nicolai (1972) met de thriller Sprakeloos. Hierin maken we kennis met journaliste Chloe die samenwoont met de Griekse Alex, een filosoof. Alex is ervan overtuigd dat taal de bron is van alle leugens en op zijn verzoek heeft het koppel besloten om niet met elkaar te spreken. Een intrigerend concept dat je als lezer meteen aan het denken zet. Zou het echt werken om te communiceren met alleen lichaamstaal? Leer je elkaar daardoor beter kennen en kun je elkaar inderdaad niet meer voorliegen? Of blijkt het hele andere gevolgen te hebben…

Lees het interview dat ik had met Anne Nicolai hier op vrouwenthrillers.nl.

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *