Interview met Pieter Aspe

Het eerste wat ik zie als ik de woning van Pieter Aspe in Blankenberge binnentreed is de uitpuilende boekenkast. In de kast staan alle Aspe-boeken die verschenen zijn en dat zijn er heel wat. Pieter Aspe viert deze maand zijn zestigste verjaardag en kan met recht trots zijn op wat hij bereikt heeft: een enorm oeuvre aan Van In-boeken die in totaal al meer dan anderhalf miljoen keer over de toonbank gingen. Deze maand rolt ook de tweeëndertigste titel Het laatste bevel van de persen.

Het hele interview dat ik had met Pieter Aspe staat nu op Crimezone, inclusief een mooie prijsvraag. Lees het hier!

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *