Interview met Belinda Aebi

In mei van dit jaar verscheen Darkroom, de vierde thriller van Vlaamse auteur Belinda Aebi met de Gentse onderzoeksrechter Maud Gelderman in de hoofdrol. Maud en haar team moet op onderzoek uit als een jonge homoseksuele man dood gevonden wordt in een Gentse darkroom. De vermoorde man blijkt een model te zijn dat op het punt van doorbreken stond en het onderzoek komt al gauw terecht in de harde modellenwereld. Darkroom is een spannend boek, met een actuele verhaallijn en originele setting. Speciaal voor vrouwenthrillers zocht ik de auteur op.

Lees het hele interview hier op vrouwenthrillers.nl. 

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *