Wat is jouw favoriete boek?

Voor een nieuwe rubriek  in Azra Magazine zoek ik mensen die willen vertellen over hun favoriete boek. Welk boek zou jij iedereen aanraden en waarom? 
Laat het mij weten in een e-mailtje naar Azra (redactie @ azra-magazine.nl) of via een berichtje aan mijn persoonlijke facebookpagina en wie weet komt jouw tip in Azra Magazine te staan en kun jij je favoriete schrijver of boek onder de aandacht brengen bij andere lezers.
Vertel in jouw berichtje in maximaal 350 woorden wat jouw favoriete boek is en waarom. Vergeet uiteraard de titel en de schrijver niet te noemen. Alle boektitels mogen, zolang je maar overtuigend vertelt waarom dit boek jou zo geraakt heeft en waarom andere mensen het dus niet mogen overslaan.

De meest overtuigende en meest originele tips worden geplaatst in Azra Magazine!

This entry was posted in Azra Magazine, interviews. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *