Interview met boekwinkel Passa Porta

Nu in zijn geheel online te lezen: het interview dat ik vorig jaar had voor Azra Magazine met de eigenaar van boekwinkel Passa Porta in Brussel voor de vaste rubriek ‘de boekwinkel aan het woord’.Azra2.2lentekriebels

Ludovic Bekaert is de eigenaar van boekhandel Passa Porta in het hart van Brussel. Passa Porta is een prachtige, meertalige boekhandel die werd gestart in 2005. Deze boekwinkel, die te vinden is aan het einde van een lange gang in de Dansaertstraat, maakte de afgelopen acht jaar een gestage groei door van zo’n tien procent per jaar. Het aantal titels op voorraad ging van 5.000 in het eerste jaar naar zo’n 23.000 nu en dat mag gerust een goede prestatie worden genoemd in deze moeilijke tijd voor het boekenvak.
Lees hier het hele interview.
Dit interview werd gepubliceerd in Azra Magazine 2.2. Dit nummer is  hier na te bestellen.

 

This entry was posted in Azra Magazine, interviews. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *