De eerste Azra van 2014 is er!

Op 10 januari aanstaande is de eerste Azra van 2014 verschenen. Het thema is ‘dromen’.
Azra Magazine heeft voor 2014 een nieuwe look gekregen en telt dit jaar maar liefst 120 pagina’s per editie.9789491074325_B

Dromen. Een heel toepasselijk thema, want met deze editie van Azra – in zijn derde jaargang alweer! – maken we een droom waar. Het magazine is dikker
geworden, er staan meer verhalen in en meer foto’s en we hebben enkele nieuwe rubrieken. Hier komt u de donkere wintermaanden wel mee door.
Allereerst hebben we ‘De taalsmid’, een rubriek waarin Dick van Zijderveld, ons vaste redactielid, nuttige tips geeft om uw taalgebruik te onderhouden aan de hand van concrete voorbeelden. Ook laten we vanaf dit nummer lezers aan het woord over hun ervaringen met een voor hen bijzonder boek.
In deze Azra is ook een diepte-interview opgenomen met de auteurs van het boek Wat heb jij gedroomd vannacht?, een prachtig geillustreerd boek dat meer vertelt en laat zien over alle aspecten van dromen.
Lucas Zandberg maakte zijn zeer gewaardeerde leesrubriek nog persoonlijker; we lopen als het ware mee in zijn leeservaringen.
En natuurlijk, zoals beloofd, meer verhalen. We zijn er innig tevreden over dat Peter Schaap, icoon in de fantasywereld, zijn bijzondere verhaal De rivier in dit nummer liet opnemen. Daarnaast staan er natuurlijk nog enkele verhalen in van genomineerden van de laatste schrijfwedstrijd: Petra Thijs, Jacob Meinardi en Mike Jansen. Het zijn verhalen die zich lenen voor het thema ‘dromen’.
Het dagboek van een schrijver is voor een keer helemaal anders: we vroegen negen auteurs naar hun dromen voor 2014 en zij schreven allemaal zonder schroom hun hartverwarmende dromen op.
Droom weg bij de verhalen, laat u niet meeslepen door nachtmerries, glimlach bij het lezen van andermans dromen en – voor u het weet, begint de lente alweer!

Bestel dit nummer hier in de Parelz-boekwinkel en/of neem meteen een jaarabonnement.

This entry was posted in (in het) nieuws, Azra Magazine. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *