Nieuwe uitgave: Ondertussen ergens anders

De Boekenweek van 2014 staat voor de deur en het thema is deze keer inspirerender dan ooit. Reizen, op welke manier dan ook, is een onuitputtelijke bron voor verhalenvertellers. Uitgeverij Parelz brengt een verhalenbundel uit die perfect in dit thema past: Ondertussen ergens anders.

Ondertussen ergens anders
Reizen, op welke manier dan ook, is een onuitputtelijke bron voor verhalenvertellers. Vier auteurs schreven ieder een schitterend verhaal dat de verbeelding bijna te boven gaat.
In deze bundel kom je allereerst terecht bij een mysterieus water in Thailand. Daarna reis je door twee tijden tegelijk in Griekenland om een onvergetelijke ervaring op te doen. Vervolgens ga je terug in de tijd, of eigenlijk terug in andere tijden, en duik je koloniaal Afrika in. Tot slot neemt het laatste verhaal jou mee op avontuur met niets of niemand minder dan de Eiffeltoren zelf.
Of je fysiek de deur uit stapt of in je gedachten reist, iedereen is elke dag wel even ergens anders. Carien Touwen, Rona Lichtenberg, Guido Eekhaut en Helena Rentmeester lieten zich hierdoor inspireren en schreven verhalen waarbij de hoofdpersonages niet alleen letterlijk ergens anders zijn …
Reis, zoals je nog nooit gereisd hebt!

Gegevens van het boek
Titel: Ondertussen ergens anders
Auteurs: Carien Touwen, Rona Lichtenberg, Guido Eekhaut en Helena Rentmeester
Pagina’s: 134 Prijs: 9,50 euro
EAN: 1720000116318

Inhoud:
Carien Touwen – De bron
Rona Lichtenberg – De kleuren van mijn ziel
Guido Eekhaut – Hart van duisternis
Helena Rentmeester – Eiffeltoren
Ondertussen ergens anders is verkrijgbaar vanaf 5 maart.

Uitgeverij Parelz
Literaire uitgeverij Parelz specialiseert zich in literaire korte verhalen en novellen. Lezers kunnen uit de groeiende verhalencollectie van Parelz op www.parelz.eu zelf een boek samenstellen.  Een deel van de verhalencollectie zal in 2014 ook als e-verhaal beschikbaar zijn via diverse kanalen.
Parelz wil met deze focus op het korte verhaal bereiken dat lezers meer oog krijgen voor het brede aanbod van kwaliteitswerk dat in Nederland en Vlaanderen geboden wordt.
In de Parelz Exclusiefreeks verschenen inmiddels dertien verhalenbundels van onder andere Mel Hartman, Jacqueline Zirkzee en John Brosens. Drie auteurs van Ondertussen ergens anders, te weten Rona Lichtenberg, Guido Eekhaut en Helena Rentmeester, publiceerden een literaire verhalenbundel in het Parelz Exclusieffonds.
Het Parelz Piccolo-fonds staat voor bijzondere novelles of een viertal korte verhalen rondom eenzelfde thema of onderwerp in een betaalbare uitgave in meeneemformaat. Eerder verscheen in deze reeks onder andere de succesvolle uitgave 1926 over de verdwijning van Agatha Christie.
Daarnaast is Parelz de uitgever van het literaire magazine Azra, een kwaliteitsblad dat wordt uitgegeven in boekvorm. Het is gericht op mensen die van lezen houden. Azra Magazine verschijnt ieder kwartaal en elk nummer heeft een ander thema. Er staan minimaal vier korte verhalen per keer in, daarnaast columns, artikelen, recensies, interviews, het dagboek van een schrijver en nog veel meer.
Meer informatie: www.azra-magazine.nl

This entry was posted in (in het) nieuws, diversen, persoonlijk and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *