Zondag 3 aug Boekenmarkt Deventer

Op zondag 3 augustus 2014 vindt in de boeken- en Hanzestad Deventer de 26e editie plaats van de Deventer Boekenmarkt. Uitgeverij Parelz zal hier deze dag te vinden zijn met een stand aan de IJsselkade.  Ik ben hier de hele dag te vinden. Kom zeker langs, veel van onze oude en nieuwe uitgaven zijn alleen die dag in de aanbieding.

In totaal zijn 878 kramen gevuld met vele duizenden boeken: ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. De markt begint om 9.30 uur en duurt tot 17:30 uur. Door het grote aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa. De markt kenmerkt zich echter niet alleen door kwantiteit, maar ook door kwaliteit. Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van kunst tot topografie. Daarnaast is er een randprogramma met muziek, optredens, exposities en culturele activiteiten. Tevens zijn de winkels geopend vanwege koopzondag. Kortom: een leuk uitje voor een zomerse dag!

Meer informatie: www.deventerboekenmarkt.nl en op onze Facebookpagina.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *