Interview met Marion Pauw

Marion Pauw (1973) debuteerde in 2005 met de thriller Villa Serena. Haar doorbraak bij het grote publiek bereikte zij met Daglicht, waarmee ze De Gouden Strop won en waarvan Eyeworks de filmrechten kocht. Daarna schreef ze het succesvolle Zondaarskind, Jetset en haar eerste roman De Wilden. Daglicht is inmiddels verfilmd met in de hoofdrollen topacteurs als Angela Schijf, Fedja van Huet en Monique van der Ven.

In mei 2014 verscheen haar nieuwste boek, de literaire thriller Hemelen. In juli van dit jaar werd bekend gemaakt dat Marion Pauw het geschenkboek voor de Maand van het Spannende Boek in 2015 zal schrijven. Reden genoeg voor Carien Touwen om namens Vrouwenthrillers eens uitgebreid met Marion te spreken.

Lees hier op Vrouwenthrillers het hele interview met Marion Pauw.

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *