Maanlicht als e-verhaal

Een van mijn korte verhalen die gepubliceerd zijn bij uitgeverij Parelz, is vanaf nu ook (weer) verkrijgbaar als los e-verhaal. Het gaat om het verhaal Maanlicht. Dit verhaal is bijvoorbeeld hier online verkrijgbaar, evenals de andere korte verhalen en bundels die Parelz al als e-boek heeft gepubliceerd.

9789491074554Over Maanlicht:
Het is een verstikkend hete avond als Paul zich realiseert dat het vandaag precies een jaar geleden is dat hij zijn vriendin Anne heeft verloren. In een opwelling stormt hij zijn huis uit en stapt in de auto. Als vanzelf brengt de wagen hem naar de plek waar hij haar een jaar geleden voor het laatst zag. Wat hij daar aantreft, overstijgt elke verbeelding. De Nederlandse kust blijkt in dit spannende korte verhaal een stuk minder veilig dan je zou denken. Dit verhaal van Carien Touwen werd eerder uitgegeven onder ISBN:9781465783448.

This entry was posted in (in het) nieuws, publicaties. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *