Interview met Koen Crucke

Koen Crucke is de beroemdste kapper van Vlaanderen. Hij staat vooral bekend om zijn rol als Alberto in de televisieserie Samson &Gert waarin hij sinds de jaren negentig meespeelt. Daarnast was hij eerste tenor buffo bij doverse Vlaamse operagezelschappen en stat hij geregeld op het podium inĀ  Vlaamse theaters.
Maar dat is niet het enige dat deze veelzijdige man doet. Hij heeft ook al diverse boeken op zijn naam staan en onlangs verscheen zijn nieuwste titel: Verhalen uit het kapsalon. Ik ontmoette Koen Crucke samen met zijn man Jan Gheysens, die medeauteur is van het boek.
Lees hieronder het hele interview zoals het in in oktober is verschenen in Boekenkrant.


This entry was posted in (in het) nieuws, interviews, publicaties and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *