Recensie ‘Jij en ik’ verhalen over vriendschap en vluchtelingen

Recensie ‘Jij en ik’
verhalen over vriendschap en vluchtelingen

‘Een bundel om te delen’

door Carien Touwen

In onze wereld zijn 22,5 miljoen mensen op de vlucht omdat oorlog, honger, hun politieke, culturele of religieuze achtergrond of hun seksuele geaardheid hun bestaan bedreigt. Een onvoorstelbaar aantal mensen op zoek naar een veilige plek. We lezen er dagelijks over in het nieuws: overvolle en onveilige vluchtelingenkampen, verstekelingen in vrachtwagens, overvolle boten met mensen die aan de grens geweigerd worden… of onderweg zinken; het houdt niet op.

Lees de hele recensie HIER op Het Korte Verhaal.

This entry was posted in (in het) nieuws, publicaties and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *