Hebban- Interview met Peter Schrijvers

Hebban- Interview met Peter Schrijvers

Peter Schrijvers is een Belgische historicus met internationale faam. Hij doceerde Amerikaanse geschiedenis in AustraliĆ«, de Verenigde Staten en Zwitserland en woonde twintig jaar in het buitenland. Hij is auteur van zes boeken over de Tweede Wereldoorlog die zowel in het Nederlands als het Engels zijn uitgegeven. Deze maand verschijnt er een heruitgave van twee van zijn boeken: ‘De schaduw van de bevrijding’ en ‘De Margraten Boys’. Carien Touwen sprak namens Hebban met de auteur, die nu ‘gewoon weer’ in het Belgische Limburg woont, over zijn boek ‘De Margraten Boys’.

Lees het hele interview HIER op Hebban.

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *