Hebban interview met Steven Van Belleghem

Hebban interview met Steven Van Belleghem

Steven Van Belleghem is een expert in klantgerichtheid voor de digitale wereld. Hij schreef vijf non-fictie boeken over de combinatie van klantgerichtheid en technologie. Van Belleghem denkt voor zijn werk veel na over technologische trends en haalde daaruit de inspiratie voor zijn drie tech-thrillers. In 2020 verscheen zijn eerste boek ‘Eternal’, een jaar later opgevolgd door ‘De upgrade’ en deze maand verscheen ‘Hoogverraad’, het derde deel van de ‘Romy Bell’-trilogie. Carien Touwen sprak namens Hebban met de auteur over zijn boeken, over schrijven en over de gevaren van nieuwe technologie├źn.

Lees het hele interview HIER op Hebban.

This entry was posted in interviews, publicaties and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *