Interview met Lucas Zandberg

Jeanne, een mooie jonge vrouw in het Parijs van de achttiende eeuw, is verstoken van goede connecties en goede vooruitzichten in een tijd waarin vrouwen alleen via het bed carrière kunnen maken. Haar moeder zorgt ervoor dat ze in een exclusief bordeel belandt, waar Jeanne wordt opgeleid om de hoogst denkbare positie te bereiken: maîtresse van de koning. Lucas Zandberg (1977) schreef met het boek De laatste maîtresse, dat vanaf vandaag in de winkels ligt, wederom een prachtig verhaal dat vanaf de eerste bladzijde boeit en je enorm nieuwsgierig maakt naar een tijd, niet zo lang geleden, die toch zo anders was.

Speciaal voor Ezzulia vroeg ik Lucas het hemd van het lijf. Lees hier het hele interview!

This entry was posted in interviews. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *