Interview met Inge de Bie

Inge de Bie (1966) heeft een heel druk leven. Naast een gezin met vijf kinderen en een baan als lerares op een basisschool, schrijft ze ook kinderboeken. In april verscheen alweer haar derde kinderboek. De boot en de engerd is het eerste deel van de avontuurlijke, maar ook grappige serie Jess. Het is een spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar. Hoofdpersonen Smartie en Job komen mysteries op het spoor die ze natuurlijk moeten ontrafelen. En daarbij werken ze zichzelf soms flink in de nesten. De hoogste tijd om Inge de Bie eens te ondervragen over haar drukke leven als schrijfster, moeder en juf.  Lees nu mijn interview met Inge op Ezzulia.

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *