Azra Magazine is verschenen

Trots, ik ben zo trots! Afgelopen weekend had ik het eerste exemplaar in handen van ‘mijn’ tijdschrift: Azra Magazine. De afgelopen maanden hebben we bij uitgeverij Parelz enorm hard gewerkt om dit te realiseren. Azra werd geboren vanuit het idee dat er ook een abonnement op korte verhalen mogelijk moest zijn. Vandaaruit groeide het idee verder naar een volwaardig literair tijdschrift dat lezers en schrijvers dichter bij elkaar moet brengen. Het blad zal de focus blijven houden op korte verhalen, juist vanwege de unieke mogelijkheid die deze literatuurvorm biedt om kennis te maken met het werk van bekende zowel als minder bekende schrijvers van kwaliteitswerk. De naam Azra is niet toevallig gekozen, het heeft een historische betekenis. Azra is de bekendste zwarte parel ter wereld. Deze parel is ingelegd in de Russische kroonjuwelen. Een passende naam voor een gloednieuw magazine vol literaire juweeltjes.

Het eerste nummer is nu te koop voor 6,50 Euro inclusief verzending binnen NL en BE. Aanrader! 🙂

 

This entry was posted in (in het) nieuws and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *