Tours in Brussel

Vanaf deze week bied ik mijn diensten aan als gids in Brussel. Ik woon nu bijna een jaar in Brussel en heb de stad erg goed leren kennen in deze tijd. Brussel is een stad waar zoveel te doen en te zien is dat het bijna niet te doen is om een voor een kort bezoek een must-see lijstje te maken. Juist daarom is het leuk om de stad met een ‘local’ te doen.

Je kunt je wensen via e-mail aan mij kenbaar maken en ik maak dan een programma voor de jouw beschikbare tijd. Op die manier hoef je niet met een kaart in de hand over straat, maar kun je lekker rondkijken en genieten van al het moois dat Brussel te bieden heeft. Neem een kijkje op mijn pagina hierover en stuur me een mailtje. 

 

This entry was posted in persoonlijk and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tours in Brussel

  1. Yolanda van Dijk says:

    Wij, gezin van 5 volwassenen (jongste 22 en de oudste 57) willen graag een tour door Brussel maken. Dit weekend al. Wij komen a.s. vrijdag aan en vertrekken a.s. zondag weer. Heb jij tijd of de mogelijkheid om ons iets van Brussel te laten zien. Wij denken aan strips, bier , chocola etc,

    Alvast bedankt

    groetjes Yolanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *