Recensie 1926

1926verdwijningvanAC

Andre Oyen schreef een zeer lovende recensie over 1926 over de verdwijning van Agatha Christie:
‘In dit boek staan vier verhalen over de verdwijning van Agatha Christie. Jean-Paul Colin zelf, Peter Ronner, Carien Touwen en Johan van de Velde zijn ieder diep in deze mysterieuze aangelegenheid gedoken en hebben de beschikbare feiten als uitgangspunt genomen. Het heeft geleid tot vier prachtige, totaal verschillende verklaringen voor deze elf dagen uit het leven van de beroemde Engelse schrijfster. Het geheel is verbluffend knap en levert vier verhalen op om U tegen te zeggen en die zo uit het brein van dame Christie zouden kunnen ontsproten zijn. Niet alleen Carien Touwen kruipt probleemloos in huid en geest van een van de beroemdste vrouwen ter wereld, ook haar mannelijke collega’s volgen haar met een verbazingwekkende vanzelfsprekendheid en naturel. Hoewel de vier auteurs totaal verschillende invalshoeken gekozen hebben zijn ze kwalitatief even hoogstaand en bieden ze de lezer momenten van ultiem leesgenot.”

Klik hier om de hele recensie te lezen inclusief een uitgebreide introductie over de verdwijning van Agatha Christie .

1926 is hier te bestellen voor slechts 8,95 euro.

This entry was posted in (in het) nieuws and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *