De eerste Azra van 2013

Het eerste nummer van 2013 en tegelijk het zesde nummer van Azra Magazine alweer. Hiermee is het eerste jaar voltooid en daar mogen we trots op zijn. Het was een jaar waarin Azra Magazine heeft laten zien waar ze voor staat en waarin ze zowel inhoudelijk als wat leespubliek betreft flink gegroeid is. Een pad waar we dit jaar op verder gaan!AzraMagazine2.1

Het thema van dit nummer is: inzicht in jezelf. De jaarwisseling zet velen aan tot nadenken over zichzelf en hun doelen en plannen en daarom hebben we gekozen voor dit thema. Het schitterende verhaal Ze zag het aan zijn oren van Marjet Maks bijvoorbeeld laat zien dat het uitpluizen van dromen ertoe kan leiden dat een weggestopt verleden toch weer teruggevonden wordt. En de hoofdpersoon in De man in het bos van Esther Quatfass komt dankzij de Russische kou zichzelf wel heel erg tegen.
In deze Azra staat ook een groot interview met Geert Kimpen die zijn leven compleet omgooide toen zijn dochtertje geboren werd en nu meerdere bestsellers op zijn naam heeft staan. En het dagboek van een schrijver is deze keer van niemand minder dan Murat Isik die voor zijn zeer goed ontvangen debuutroman Verloren grond diep in de geschiedenis van zijn familie dook en zo ook meer over zichzelf te weten kwam.
Heel veel leesplezier en inspiratie toegewenst!

Klik hier voor meer informatie over Azra Magazine en/of om te bestellen.

 

Inhoudsopgave:
Verhalen
Ze zag het aan zijn oren Marjet Maks
Passie voor het leven Lilian Schneider
Zielsverwanten Wilma Hollander
De man in het bos Esther Quatfass
Een jonge vrouw uit Vierhouten Dick van Zijderveld
Artikelen
‘Elk verhaal is autobiografisch’ – LeoArie Elsenaar
Interview met Geert Kimpen – Carien Touwen
Dagboek van een schrijver – Murat Isik
Overig
Dilemma’s van een schrijfster, column van Marelle Boersma
LitTwitts
Gedicht Paul Oosterhoff
LeZen met Lucas Zandberg

This entry was posted in (in het) nieuws, Azra Magazine, interviews and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *