Vier sterren voor 1926 op Vrouwenthrillers.nl

1926verdwijningvanACHet boek 1926 over de verdwijning van Agatha Christie heeft op Vrouwenthrillers.nl maar liefst vier sterren gekregen en een prachtrecensie! Een fragment hieruit: Mooi in de tijdgeest vormgegeven voorkant. Het inleidende verhaal vertelt de feiten zoals die in 1926 verzameld zijn, gevolgd door de vier korte verhalen die een mogelijke verklaring geven voor de elf dagen die Agatha is verdwenen. Ik ben geen liefhebber van korte verhalen, kom nooit lekker in het verhaal en voordat het enige diepgang krijgt is het alweer afgelopen. Dit boekje daarentegen heeft mij echt kunnen boeien. Het feit dat dit een waargebeurde periode in het leven van Agatha Christie is en dat niemand weet wat er in die elf dagen gebeurd is, vind ik fascinerend. De verdwijningsfeiten gecombineerd met vier sterk geschreven stukjes fictie zijn spannend en gaan geen moment vervelen. Aangenaam verrast en ontzettend enthousiast over 1926 De verdwijning van Agatha Christie.

Klik hier om de hele recensie te lezen met daarin een beschrijving per verhaal.

Klik hier om 1926 te bestellen voor 8,95 euro

This entry was posted in (in het) nieuws, persoonlijk and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *