Interview met Corine Hartman

 

Corine Hartman (1964) zette sinds 2007 al tien boektitels op haar naam. Haar elfde boek Bloedlijn verschijnt op 14 februari aanstaande en is onderdeel van een serie psychologische thrillers.

Hoofdpersoon van deze serie is rechercheur Jessica Haider, op de omslag omschreven als niemand minder dan de Nederlandse Dexter. Ieder die Bloedlijn leest zal het met deze vergelijking eens zijn; deze vrouw weet van stevig aanpakken.
Carien Touwen ging voor Vrouwenthrillers in gesprek met Corinover haar schrijfwerk, haar voorkeur voor vrouwelijke hoofdpersonen, het tot stand komen van Bloedlijn en haar plannen voor de toekomst. Lees hier het hele interview!

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *