Weer een prachtrecensie voor 1926

1926verdwijningvanACOok Leestafel schrijft lovende woorden in de recensie voor 1926 over de verdwijning van Agatha Christie:  “Erg leuk boekje en misschien komt één van de verhalen wel dicht bij de werkelijkheid. Als je de feiten bekijkt dan vermoed je bijna dat Agatha haar verdwijning zelf in scène heeft gezet om mogelijk haar huwelijk te redden maar ook dát zullen we nooit te weten komen. Feit is wel dat Archie en Agatha in 1928 zijn gescheiden. Als het al een stunt van Agatha was dan heeft die niet geholpen…
De verhalen happen heerlijk weg, ze zijn vermakelijk en een beetje spannend.”

Lees de hele recensie hier!
1926 is hier direct te bestellen voor maar 8,95 euro. 

This entry was posted in (in het) nieuws, persoonlijk and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *