Interview met Britse thrillerauteur R.J.Ellory

Britse thrillerauteur R.J. Ellory (1965) was in februari in Nederland voor de promotie van zijn gloednieuwe boek Bekraste zielenDit boek vertelt het indringende verhaal van twee halfbroers die een veroordeelde moordenaar op hun pad krijgen. De broers worden geconfronteerd met een groeiende stroom van geweld en worden hierdoor gedwongen diep in hun binnenste te kijken bij de keuzes die ze maken. Bekraste zielen legt de verschillen in mensen ongenadelijk bloot. Carien Touwen ontmoette R.J. Ellory in Amsterdamen had een diepgaand gesprek met hem over goed en kwaad.

Klik hier om het hele interview te lezen op vrouwenthrillers.nl.

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *