Kennismaken met Parelz en Azra? Kom op 20 april naar Wageningen!

Uitgeverij Parelz en Azra Magazine zullen op zaterdag 20 april een kraam hebben op de boekenmarkt in Wageningen. De boekenmarkt heeft meer dan 150 kramen en zal van 10:00 tot 17:00 gehouden worden in het centrum van Wageningen. Iedereen is van harte welkom! De markt is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kom die dag zeker even langs bij de stand van uitgeverij Parelz om kennis te maken met uitgevers Carien Touwen en LeoArie Elsenaar. Daarnaast zullen er een aantal exclusieve aanbiedingen zijn die alleen tijdens deze boekenmarkt geldig zijn!

This entry was posted in (in het) nieuws, Azra Magazine and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *