Alle auteurs van 1926 op 27 oktober in Zoetermeer

Het Nederlands Thrillerfestival
De week van 26 oktober tot en met 3 november wordt dit jaar de spannendste week van het jaar. Die week vindt voor de vijfde keer het Nederlands Thrillerfestival plaats. Het festival staat in het teken van het spannende verhaal in al haar soorten en maten. Toneel, film, musical, literatuur, tentoonstellingen, lezingen, workshops, improvisatieshows, de CrimeZone Awards 2013, misdaadseries en meet and greets met acteurs en schrijvers.

27 oktober Crimezone Thrillermarkt Zoetermeer
Op zondag 27 oktober wordt in het Stadstheater van Zoetermeer de Crimezone Thrillermarkt gehouden. Op zoek naar de nieuwste thrillers of gewoon inspiratie opdoen? Kennismaken met bekende auteurs? Het kan het allemaal op dit gratis toegankelijke evenement. Hier presenteren de belangrijkste thrilleruitgevers van Nederland hun aanbod. Uitgeverij Parelz zal hier ook aanwezig zijn met een stand.

Signeersessie van de VIER auteurs van de verhalenbundel 1926 over de verdwijning van Agatha Christie
Onze stand zal in het teken staan van de verdwijning van Agatha Christie. U kunt ter plekke onze uitgave 1926 aanschaffen en laten signeren door alle auteurs. Jean-Paul Colin, Peter Ronner, Carien Touwen en Johan van de Velde zijn alle vier aanwezig deze middag. Nog nooit eerder kwamen deze vier auteurs bij elkaar. Een unieke, eenmalige gebeurtenis die je niet wil missen!

Daarnaast zal die dag voor het eerst de nieuwste Parelz-uitgave te koop zijn: Bezoeker, een spannende verhalenbundel van Vlaams topauteur Guido Eekhaut.
Meer dan genoeg redenen dus om zondag 27 oktober naar Zoetermeer te komen!

Meer informatie: website Nederlands thrillerfestival.
Toegang Crimezone Thrillermarkt: gratis

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews, persoonlijk and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *