Interview met Lisa Gardner

Begin oktober bezocht Amerikaanse bestsellerauteur Lisa Gardner voor het eerst in haar leven Amsterdam. Ze kwam natuurlijk niet alleen om onze mooie hoofdstad te bekijken, maar vooral om te vertellen over haar nieuwste misdaadroman Aangeraakt, die eind september in Nederlandse vertaling verscheen. In deze spannende thriller gebeurt iets ongebruikelijks: er wordt een heel gezin ontvoerd.
Na een avondje uit komen Libby en haar man Justin thuis bij hun vijftienjarige dochter en stuiten op drie onbekende mannen voor hun huis. Een taser volstaat om het gezin uit te schakelen, en als ze wakker worden bevinden ze zich in een verlaten gevangenis – ooit gebouwd door het bedrijf van Justin. Het gezin moet samenwerken in de hoop de kidnapping te overleven, maar er blijken behoorlijk wat onderlinge geheimen in de weg te zitten.
Ondertussen lezen we ook hoe politieagente Tessa Leoni op onderzoek uit gaat en diep graaft in het leven van Libby en Justin. Want wie zou zo’n ogenschijnlijk perfect gezin willen ontvoeren? Stuk voor stuk komen er meer geheimen bovendrijven.
Carien Touwen ging namens Vrouwenthrillers in gesprek met Lisa Gardner. Lees het hele interview hier.

 

 

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *