Recensie:  ‘Als de sterren zingen’ van Tonke Dragt

Recensie:  ‘Als de sterren zingen’ van Tonke Dragt

Door Carien Touwen

Als de sterren zingen is een boek waar je al blij van wordt als je het in handen hebt: een prachtige omslag met vlinders, kleurrijke leeslinten tussen stevig papier vol met illustraties gemaakt door Tonke Dragt zelf. Aan de binnenkant van het omslag staat een klassiek getekend en geschreven bonusverhaal over koning Arthur en Sir Gawain. En dan natuurlijk de tientallen verhalen, afkomstig uit een periode van vijftig jaar. De verhalen zijn gesorteerd op type en thema waardoor het boek in vijf delen is onderverdeeld. En na vrijwel elk verhaal geeft Tonke een toelichting waardoor het geheel heel persoonlijk wordt. Lees verder op Het Korte Verhaal.

This entry was posted in (in het) nieuws, diversen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *