Recensie ‘Dagelijksheden’ van Remco Campert

Recensie ‘Dagelijksheden’ van Remco Campert

Campert verstaat de kunst van het ouder worden

Door Carien Touwen

Al decennia lang is Remco Campert (1929) een van Nederlands bekendste schrijvers. Zijn eerste werken publiceerde hij in 1950 en sindsdien verschenen er tientallen veelgelezen romans en poëziebundels van zijn hand en schreef hij honderden columns voor onder andere De Volkskrant en Elsevier. In 2018 gaf Campert aan te stoppen met schrijven, maar op onregelmatige basis publiceert hij nog weleens een “notitie”. Schrijversbloed kruipt waar het niet gaan kan.

 

Lees verder op Het Korte Verhaal.

This entry was posted in publicaties and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *