‘Labyrint de verhalen’ van Esther Verhoef

Recensie ‘Labyrint de verhalen’ van Esther Verhoef

Een spannende rondreis

Door Carien Touwen

Esther Verhoef begon haar schrijfcarrière als schrijfster van tientallen boeken over huisdieren. In 2003 debuteerde ze als thrillerauteur met ‘Onrust’. Sindsdien zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren van haar thrillers en romans verkocht. 

In februari van dit jaar verscheen haar verhalenbundel ‘Labyrint’. De dertien verhalen tellende bundel gaat van start met een interessante inleiding van Verhoef, waarin ze vertelt hoe ze schrijver is geworden en wat schrijven met haar doet. Ze vergelijkt een verhalenbundel heel treffend met een rondreis waarin je uiteenlopende interessante, mooie plaatsen aandoet en in verschillende hotels slaapt.

Lees verder op Het Korte Verhaal.


This entry was posted in publicaties and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *