Interview met Deborah Klaassen

Deborah Klaassen (1984) debuteerde vorige maand met het chick noir boek met de opvallende titel Bek dicht en dooreten. Het verhaal gaat over Laura, die na haar eindexamen niet echt weet wat ze met haar leven wil. Op aanraden van haar moeder wordt ze au pair bij een joods gezin in Londen. Daar hoopt ze van een toerist te veranderen in een echte Engelse. Deborah schrijft uit ervaring, ze is zelf ook naar Londen verhuisd en deed daar een Engelstalige mastersopleiding in creatief schrijven. Het verhaal begint als een chicklit, maar gaandeweg gebeuren er steeds vreemdere zaken die gaan intrigeren en leiden tot een bizarre ontknoping.  Lees het hele interview dat ik met haar had nu op Ezzulia!

This entry was posted in (in het) nieuws, interviews. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *