Interview met Karin de Groot

Karin de Groot (1963) is programmamaker en presentator van radio- en televisieprogramma’s bij de KRO. In 2008 debuteerde zij succesvol met de romanGeheime visite. Recent is haar tweede boek verschenen:Schaduwwaarheid. Deze roman gaat over de schrijfster Ella die al jarenlang een dubbelleven leidt: ze heeft zowel een gezin in Nederland als in Engeland. Maar dan krijgt haar dochter Fenne argwaan en ontdekt al snel haar moeders geheim. Vanaf dat moment staat Fenne voor de keuze: spreken of zwijgen? Zowel moeder als dochter staan voor hetzelfde moeilijke dilemma: wat zal de waarheid aanrichten bij de betrokkenen? Ze lijken immers allemaal gelukkig te zijn met de huidige situatie waarin ze van niets weten.

Voor Ezzulia sprak ik met Karin de Groot over deze intrigerende roman die aanzet tot nadenken over leugens om bestwil. Lees het interview hier!

This entry was posted in interviews. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *