Twee staande ovaties voor Schaduwzijde

Heel trots ben ik op de gisteren verschenen recensie van Schaduwzijde op Ezzulia. Als schrijver en als uitgever.

Lees hier een fragment: ” De spannende korteverhalenbundel Schaduwzijde van korteverhalenuitgever Parelz toont de kunsten van zeven verschillende schrijfacrobaten. Geen van hen verliest zijn evenwicht, maar slechts twee auteurs kunnen rekenen op een staande ovatie van het kritische lezerspubliek. John Brosens en Carien Touwen laten zien hoe het moet. Met een goed opgebouwde verhaallijn, herkenbare personages en een stevig vastgehouden spanningsboog.”

De hele recensie is hier te vinden. 

Ook op Fantasywereld verscheen een goede recensie van Schaduwzijde. Een quote hieruit over mijn verhaal ” (…) laat Touwen zich zichtbaar inspireren door de betere ‘whodunnit’-schrijvers. Een duidelijke schrijfstijl met een groot mysterie, dat aan het eind opgelost wordt. Dit is en blijft een goede formule voor een verhaal.”

Deze recensie is hier te lezen. 

This entry was posted in (in het) nieuws and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *