Het Fantastyval was zeer geslaagd!

Ook dit jaar was uitgeverij Parelz weer met een stand en diverse auteurs aanwezig op het Fantastyval op de Wouwse Plantage bij Roosendaal. Er was veel belangstelling voor onze stand en veel bewondering voor de vormgeving van Azra Magazine. Mensen zijn nog steeds verbaasd als ze zien hoe mooi en dik iedere Azra is. Dat hoor ik graag natuurlijk! 🙂 ‘Dat is geen tijdschrift, dat is een boek,’  is ook een veel gemaakte opmerking. En ja dat klopt, Azra Magazine heeft de vorm van een boek!


Meer foto’s van de twee dagen op Fantastyval zijn hier te vinden. Onder andere de boekpresentatie van Thirza Meta en de lezingen van Sophie Lucas, Thirza Meta en Rona Lichtenberg zijn te zien.

This entry was posted in (in het) nieuws, persoonlijk and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *