Koninklijk Paleis in Brussel geopend

Het Koninklijk Paleis in Brussel heeft deze zomer zijn deuren weer geopend.  Een bezoekje aan dit paleis, dat op loopafstand ligt van het centraal station in Brussel, is meer dan de moeite waard. Prachtige zalen, indrukwekkende kroonluchters en schilderijen en daarnaast twee tijdelijke tentoonstellingen.  Het paleis is alleen in de zomer te bezoeken, te weten van 24 juli tot en met 9 september.  Het is alle dagen open van 10:30 uur tot 16:30 en op maandagen gesloten. De toegang is gratis. Na 9 september zijn de deuren weer gesloten voor het publiek tot volgend jaar zomer.

 

This entry was posted in (in het) nieuws, nieuwe blogs and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *