Steengoede recensie op Crimezone voor 1926

1926verdwijningvanAC“Vier ambassadeurs, vier partners in crime en vier persoonlijke interpretaties met een verrukkelijke uitstraling maken dit 164 pagina’s tellende boekje tot een ‘musthave’ voor Christie-fans.”

De kop van deze recensie op Crimezone liegt er niet om: vier sterren voor ons boek 1926 over de verdwijning van Agatha Christie!

“De bundel 1926, met een fraaie in stijl gevisualiseerde omslag, bevat vier verhalen die stuk voor stuk prachtige hommages aan de Koningin van de Misdaad zijn. Liefde, waardering en ontzag voor La Christie en haar whodunits spetteren van de pagina’s af.” 

Klik hier om de hele recensie te lezen op Crimezone.
Klik hier om 1926 te bestellen voor 8,95 euro.

This entry was posted in (in het) nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *