Parelz en Azra Magazine dit jaar op Manuscripta!

Uitgeverij Parelz en Azra Magazine hebben dit jaar voor het eerst een stand op Manuscripta. In de stand zal de nadruk liggen op Azra Magazine en het volgende Parelz Exclusiefboek: Welkom in Parnassia van Helena Rentmeester. Dit boek zal daar worden gepresenteerd en voor het eerst te koop zijn.

Op zaterdag zullen Helena Rentmeester en Lucas Zandberg┬ázeker aanwezig zijn. Zij zullen om half 3 op het podium zitten (Gashouder 1) en worden door mij ondervraagd over ‘vallen en opstaan’ in het schrijversleven. Dit is tevens het thema van Azra Magazine nummer 4. Aansluitend wordt de winnaar van de Azra Magazine schrijfwedstrijd bekend gemaakt en zal het volgende nummer, met daarin het winnende verhaal, verkrijgbaar zijn.

En ondertussen werken we achter de schermen heel hard aan de voorbereiding van dit alles.

Carien Touwen en LeoArie Elsenaar zijn op beide dagen aanwezig in de stand. Kom dus zeker langs om eens kennis te maken en vragen te stellen over Parelz, Azra en/of het schrijven van korte verhalen.

This entry was posted in (in het) nieuws and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *